Kom jij samen paaseitjes zoeken?
Roompot Vakanties logo

Kom jij samen paaseitjes zoeken?

Koos Post
Hey vriendje,

Pasen staat voor de deur! Vind je net zoals ik dit lentefeest ook zo fijn? Lekker veel tijd om te knutselen, dansen of buiten te spelen zoals een echt konijn. Lees verder en ontdek wat ik allemaal doe tijdens deze leuke periode, doe je met mij mee?
Paasfeest met Koos
Paasfeest met Koos
Het paasweekend is bij Roompot één groot feest! Ik ben natuurlijk van de partij, jij ook? Er staan super leuke activiteiten op het programma, zoals mooie knutselwerkjes maken, samen dansen op het Koos Paasfeest en een gezellige lampionnenoptocht over het park. Bovendien wordt er ook een eierenzoektocht georganiseerd. Als je het gouden ei vindt, krijg je een leuke verrassing!
Meer info
Koekjes bakken
Koekjes bakken
 
Lekkere koekjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen. Ontdek het recept en wordt een echte chef-kok in de keuken, smullen maar!
 
Meer info
Knutsel je eigen eierdopje
Knutsel je eigen eierdopje
Een vers eitje in de morgen smaakt nog beter als het in een mooie eierdop zit. Zeker in een zelfgemaakt eierdopje van Koos Konijn. Dat zal stralen op de eettafel! Knutsel je mee?
Meer info
Kleuren maar!
Kleuren maar!
Ik hou van vrolijke kleuren, maar op deze tekening ben ik nogal wit. Help je mij mijn kleur terug te geven?
 
Meer info
Chocoladedans
Chocoladedans
Om alvast in de stemming te komen voor al het lekkers, kan je meedansen op het liedje ‘chocolade’. Pas wel op want je krijgt er grote trek van!
Meer info
Koos Tip
www.kooskonijn.nl
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact